Oplevering

Oplevering

Huurwoningen.

Zodra u de woning opzegt dan komt er een opzichter van de woningbouwvereniging langs om een voorinspectie te houden. Hierin geeft hij aan wat de eisen zijn voor de eindinspectie. Deze afspraken kan ik eventueel voor u uit handen nemen.

Als er geen sprake is van overname van stoffering door eventuele nieuwe bewoners, dan moet deze worden verwijderd. Schroeven en pluggen in de muren moeten worden verwijderd en lichtpunten moeten voorzien worden van kroonsteentjes. Daarnaast kan het voorkomen dat aangebrachte wijzigingen in de woning in de originele staat moeten worden teruggebracht.

De woning dient netjes en schoon opgeleverd te worden. Wij zorgen ervoor dat alle ruimtes worden geveegd, de keuken, de deuren en het sanitair schoongemaakt worden en de ramen worden gezeemd. Op deze manier kunnen wij u een 100% tevredenheids garantie beloven.

Koopwoningen.

Het verkoopklaar maken van een koopwoning is afhankelijk van de wens en het budget van de nabestaanden. Bewezen is dat een kleine investering in de woning een grote opbrengst kan opleveren. Zo is het opschilderen van de woning al een aanzienlijke waardestijging.

IkĀ  adviseer u graag in de mogelijkheden.